RetourService

Welkom bij de Retourservice.nl van dbf!

o
nderwerp

RetourService

Eenvoudig, snel en doeltreffend. Registreer jouw sleutelhanger, stickers en bagagelabels. Hoe sneller, hoe veiliger! Door de unieke code retourneren wij alle artikelen aan de rechthebbende eigenaar. Volg de stappen en jouw eigendommen zijn verzekerd.
h
oe werkt het?

Melden van een gevonden voorwerp

Bij een melding van een gevonden voorwerp wordt de vinder vriendelijk gevraagd om zijn/haar gegevens achter te laten of door te geven. Dit zal hij/zij graag doen, de vinder kan namelijk aanspraak maken op een vindersloon in de vorm van een RetourService sleutelhanger. Doen dus!

h
oe werkt het?

Registreren is activeren

Elke sleutelhanger, (bagage) label of sticker draagt een unieke terugvindcode. Deze kan al vóór geregistreerd zijn, zo niet dan zorg jij zelf dat je de registratie doet. Registreren=Activeren. In een beveiligd informatiesysteem van de RetourService zijn de NAW-gegevens van de eigenaar gekoppeld. Alleen de bevoegde RetourService-medewerkers hebben toegang tot dit systeem.

h
oe werkt het?

Het past niet door de brievenbus wat nu?

In sommige gevallen vermeldt de tekst op het item dat het gevonden voorwerp onverpakt en zonder postzegel in elke brievenbus van PostNL gedeponeerd kan worden. De meeste vinders geven gevolg aan dit simpele verzoek. Is het item groter, bijvoorbeeld een laptop, dan kan deze in sommige situaties per koeriersdienst opgehaald worden na gevonden melding. Een kwestie van melden :)

c
ontact met dbf

Nieuwsgierig geworden?!

Interesse om de RetourService dienst aan jouw merk of organisatie te koppelen? Met een sleutelhanger of sticker? Neem dan contact op met ons op ! Wij helpen je graag verder.

c
ontact met dbf

Nog een oud product?

Heb je nog een oud product of ben je de vinder van een Retourservice.nl sleutelhanger of sticker neem dan contact op met dbf

c
ontact met

Nog net ietsje meer?

Ben je op zoek naar een retourservice plus calamiteiten hulp? Dan is sos personalservice de expert op dit gebied. 

Wij maken gebruik van cookies. Wil je meer weten?